Mäsiarske nože

Mäsiarske nože sú špeciálne nástroje, ktoré majú významné miesto v mäsiarskom priemysle a v kuchyniach po celom svete. Tieto nože sú navrhnuté a vyrobené s ohľadom na potreby špecialistov na spracovanie mäsa a umožňujú precízne rezanie, delenie a prípravu mäsa

Najpredávanejšie

vyr 447sekac na maso
Sekáč Kitchen Prince
Skladom (3 ks)
Kód: 83969
 
€13
128728. . .o
Set 69-5/ LUX PROFI BUTCHER
Skladom (1 ks)
Kód: 46449
 
€338
V2301001. . .o
KUFRIK TYP 300.0 05/N BUTCHER
Skladom (1 ks)
Kód: 46446
 
€111
123398. . .o
KUFRIK TYP 300.0 05/D BUTCHER
Skladom (1 ks)
Kód: 46443
 
€111
123646. . .o
Sekáčik 76-ND-18 NA MASO
Skladom (2 ks)
Kód: 46437
 
€52
128132. . .o
Nôž 315-NH-20 ŠPALKOVÝ
Skladom (1 ks)
Kód: 46431
 
€15
V2104027. . .o
 
€9
128116. . .o
 
€9
128090. . .o
 
€8
20 položiek celkom
vyr 447sekac na maso
Sekáč Kitchen Prince
Skladom (3 ks)
€13

Sekáč Kitchen Prince

Kód: 83969
128728. . .o
€338

Set 69-5/ LUX PROFI BUTCHER

Kód: 46449
V2301001. . .o
€111

KUFRIK TYP 300.0 05/N BUTCHER

Kód: 46446
123398. . .o
€111

KUFRIK TYP 300.0 05/D BUTCHER

Kód: 46443
V2003049. . .v
€86

AKČNÝ SET VEĽKÝ - 6 mäsiarskych nožov s ocieľkou

Kód: 46440
123646. . .o
€52

Sekáčik 76-ND-18 NA MASO

Kód: 46437
128132. . .o
€15

Nôž 315-NH-20 ŠPALKOVÝ

Kód: 46431
V2104027. . .o
€9

Nôž 312-NH-13 VYKOSŤOVACÍ NÔŽ ZAHNUTÝ

Kód: 46428
128116. . .o
€9

Nôž 310-NH-15 VYKOSŤOVACÍ NÔŽ ROVNÝ

Kód: 46425
128090. . .o
€8

Nôž 310-NH-10 VYKOSŤOVACÍ NÔŽ ROVNÝ

Kód: 46422
128066. . .o
€12

Nôž 307-NH-20 PORCOVACÍ

Kód: 46419
128140. . .o
€11

Nôž 307-NH-18 PORCOVACÍ

Kód: 46416
Hore
Ďalšie produkty

Jedným z kľúčových znakov mäsiarskych nožov je ostrá čepeľ, ktorá je často vyrobená z nerezovej ocele alebo karbonovej ocele. Táto čepeľ je navrhnutá tak, aby odolávala opakovanému použitiu a zároveň umožňovala precízne rezanie. Existujú rôzne typy mäsiarskych nožov, vrátane nožov na filetovanie, krájanie, sekáčov a mnohých ďalších, z nichž každý má svoje špecifické využitie.

Mäsiari si vyberajú nože podľa ich konkrétnych potrieb a úloh, ktoré musia vykonať. Nože majú rôzne dĺžky a tvary čepeľa, čím je možné dosiahnuť maximálnu efektivitu pri práci s mäsom. Ergonomická rukoväť je dôležitým prvkom mäsiarskych nožov, pretože umožňuje mäsiarom pohodlné a bezpečné držanie noža počas dlhých pracovných hodín.

Mäsiarske nože sú dôležitými nástrojmi v mäsiarskom priemysle, kde sa používajú na rozdelenie a úpravu mäsa do rôznych foriem, vrátane kurčat, hovädzieho mäsa, bravčového mäsa a ďalších druhov mäsa. V domácnostiach sú mäsiarske nože populárnym nástrojom pre milovníkov varenia, ktorí si radi pripravujú mäsové jedlá sami.

Je dôležité udržiavať mäsiarske nože v čistote a dobre nabrousené, aby zabezpečili bezpečnú a efektívnu prácu. Pravidelná údržba nožov zahŕňa čistenie, brúsenie a starostlivosť o rukoväť.