Ako vybrať darček pre poľovníka? Rady a tipy ako potešiť každého lovca

Máte v okolí poľovníka a radi by ste ho potešili originálnym darčekom, ktorý mu nielen spraví radosť, ale bude aj užitočný? Poradíme vám ako vybrať ten najvhodnejší darček pre poľovníka ľahko a efektívne. Každý poľovník môže mať iné predstavy o dokonalom darčeku, avšak istými kúskami nepohŕdne žiaden nadšenec lovu a lesov. 

darcek-pre-polovnika

Nechcete nič všedné? Vyberte si originálny darček pre poľovníka

Ak hľadáte niečo naozaj originálne, čo poľovníkovi spraví radosť, ste na správnom mieste. Môžete sa inšpirovať širokou ponukou sortimentu pre poľovníkov, ktorý spája účelovosť s kvalitou, nápaditým dizajnom a originálnosťou. 

Inšpiratívne lovecké doplnky

Snáď najintuitívnejší námet na darček pre poľovníka je nová zbraň. Ale povedzme si to narovinu. Kto vie lepšie akú zbraň potrebuje a aké parametre mu najviac vyhovujú, ako sám poľovník? Práve preto odporúčame zamerať sa skôr na univerzálne a multifunkčné doplnky, radšej ako na zbrane a streleckú techniku. 

Lovecké nože a brúsky 

Vieme, má tych nožov viac než je potrebné a neprestajne si dokupuje ďalšie. To preto, že kvalitný nôž je neodmysliteľnou súčasťou akejkoľvek outdoorovej aktivity. Bez (aspoň jedného) noža ani na krok. Práve lovecký nôž modelu 232-XH-6V FIXIR predstavuje ideálneho pomocníka do lesa a na poľovačku. Jeho multifunkčný dizajn a vysoká kvalita zhotovenia zaručujú, že sa poľovník v lese nedostane do úzkych. 

Produkt: https://www.kalibersp.sk/noz-232-xh-6v-fixir/ 

 

Ku každému nožu patrí spoľahlivá brúska, lebo máločo je frustrujúcejšie ako nôž s nedôsledne nabrúseným ostrým. A aj ten najodolnejší nôž potrebuje občas doladiť ostrosť. Práve brúska Work Sharp Guided Field Sharpener perfektne spĺňa tento účel a vďaka dvom diamantovým a trom rôznym keramickým povrchom vycibrí ostrie každej čepele. Navyše, brúska je ľahko skladná a preto je vhodná na cestách. 

Produkt: https://www.kalibersp.sk/work-sharp-guided-field-sharpener/

Lovecké batohy, tašky a brašne

Nie je tajomstvom, že poľovník do lesa na ľahko nechodí. Veď to poznáte sami. Plné vačky, batoh, kopec príslušenstva na opasku a stále toho nie je dosť. Prejaviť pozornosť poľovníkovi preto viete aj praktickou, no dizajnovo vyladenou taškou či brašňou.

Ak vám ide skôr o konzervatívnejší dizajn a maximum praktických kvalít, inšpirujte sa týmto loveckým batohom. Dostatok miesta, viacúčelovosť horského ruksaku a pevné materiály zaručia, že tento ruksak bude slúžiť poľovníkovi naozaj dlho. 

Produkt: https://www.kalibersp.sk/polovnicky-ruksak-bw-25l-zeleny/ 

 

Ak si trúfnete zvoliť odvážnejší výber, táto elegantná poľovnícka taška by nemala újsť vašej pozornosti. Doprajte poľovníkovi radosť z tašky s premysleným dizajnom a dekoratívnou potlačou jeleňa.

Produkt: https://www.kalibersp.sk/taska-podkova-ruc--jelen-hneda/ 

Tipy na lovecké oblečenie

Poľovníctvo vie byť naozaj náročná vášeň, najmä v nepriaznivom počasí. Vhodný odev je preto neoddeliteľná súčasť každej loveckej expedície. Vyberte to najvhodnejšie oblečenie pre poľovníka aj vďaka našim tipom. Pletená bunda Sarek od Deerhunter je mimoriadne mäkká a pohodlná, skrátka ideálna ako vrchné oblečenie na jar a jeseň.

Produkt: https://www.kalibersp.sk/deerhunter-sarek-knitted-jacket-pletena-bunda/ 

 

Blíži sa významný poľovnícka udalosť? Lov nie je len blato, ihličie a zbrane. Aj poľovníci si potrpia na štýl. Zelené pánske sako FEDOR spája funkčnosť s eleganciou a dômyselným dizajnom, ktorý osloví každého priaznivca poľovačiek. Sako ohúri elegantnými výšivkami pod vreckami a gombíkmi z pravej parohoviny.

Produkt: https://www.kalibersp.sk/panske-sako-fedor-zelene/ 

 

Nie je náhoda, že lovci zveri majú mimoriadne kladný vzťah ku koži ako k materiálu. Potešiť poľovníka teda viete aj kvalitným koženým opaskom. Luxusný opasok DEERHUNTER Leather Belt spĺňa všetky predpoklady, ktoré by lovec mohol očakávať. Je spoľahlivý, odolný, vyrobený 100 % z kože a zvýrazní ten správny štýl.

Produkt: https://www.kalibersp.sk/deerhunter-leather-belt-width-4cm-kozeny-opasok/ 

Veci na každodenné použitie: EDC pre poľovníka

Lesné aktivity vedia byť rizikom nie iba pre poľovníka, ale hlavne pre jeho elektroniku. Predovšetkým moderné smartfóny vedia byť mimoriadne krehké. Preto je na mieste zamyslieť sa nad obdarovaním poľovníka robustným, koženým púzdrom na mobil. Okrem štýlového doplnku puzdro GREENBURRY 1818B ochráni mobil pred oškrením, otlačením a výrazne tlmí prípadný pád. 

 

Produkt: https://www.kalibersp.sk/greenburry-1818b-kozene-puzdo-na-mobil/   

 

Nakoniec, kožená peňaženka môže byť takisto skvelý nápad na obdarovanie poľovníka. Je kompaktná, priestranná, príjemná na dotyk a najmä, jej jedinečné vyobrazenie srnca si získa špeciálne miesto u každého poľovníka. 

 

Produkt: https://www.kalibersp.sk/kozena-penazenka-srnec-vysoka/  

Vtipný darček pre poľovníka: nebojte sa vybrať darček s humorom

Stále ste si nevybrali? Občas je dôležité pozrieť sa na veci s nadhľadom. Práve zrnko humoru vo výbere vám pomôže zvoliť naozaj vtipný darček pre poľovníka, ktorý okrem úsmevu poslúži na poľovačke. 

 

Alebo nielen na poľovačke. Čo poľovníkovi vyčarí srdečnejší úsmev na tvári ako spoločnosť iných poľovníkov okolo dizajnérskej tácky s pohárikmi, a veru nie prázdnymi? Každý úlovok si zaslúži osláviť. Tácka s pohárikmi v loveckom štýle a obrázkom diviaka pohostí až 12 poľovníkov naraz!

 

Produkt: https://www.kalibersp.sk/tacka-s-poharikmi/ 

 

Podobne milý a vtipný darček pre poľovníka môže byť aj tematický vankúš s vyobrazením lesnej zveri. Okrem pohodlia poľovníkovi prinesie aj ústavičný komfort a prepojenie s tým, čo ho teší najviac - s lesom a poľovaním. Inšpirujte sa napríklad dizajnom zvierat v lese:

 

Produkt: https://www.kalibersp.sk/vankus/ 

 

Povedzme si to narovinu. Zbrane a strelivo sú hlbokou súčasťou poľovníctva. Každý poľovník sa vo svojich zbraniach vyžíva. Prečo nespojiť príjemné s užitočným? Termoska v tvare náboja je nielen vtipný, ale aj praktický darček pre poľovníka. 

 

Produkt: https://www.kalibersp.sk/termoska-gula-1l/ 

Stále ste si nevybrali? Objavte našu darčekovú ponuku

Ak ste si stálne nevybrali, úplne to chápeme. Zvoliť vhodný darček vie byť náročné. Aj preto sme to spravili za vás. Vieme čo poľovníka poteší a naše skúsenosti nám šepkajú jasne. Funkčnosť by mala byť prepojená s dizajnom a jemný náznak dômyselnosti taktiež neuškodí. Stále tápete? Načerpajte inšpiráciu v našej darčekovej sekcii a vyberte ten najlepší darček pre poľovníka. Ak by ste to aler preda len radšej nechali na poľovníka samého, potešte ho hodnotnou darčekovou kartou a určite si vyberie.