Analógový teplomer na mäso 0 - 120 °C
Kód: GUDE_17427DPodrobný popis
Ručičkový teplomer na mäso je určený nielen na domáce použitie, ale aj pre profesionálnych kuchárov. Kedykoľvek spoľahlivo informuje o vnútornej teplote mäsa. Možno ním ľahko skontrolovať teplotu rôznych druhov mäsa, napríklad pečené mäso, koleno, chrbát, kačica, prasiatko, morčacie mäso a podobne. Ručičkový teplomer na mäso je určený nielen na domáce použitie, ale aj pre profesionálnych kuchárov. Kedykoľvek spoľahlivo informuje o vnútornej teplote mäsa. Možno ním ľahko skontrolovať teplotu rôznych druhov mäsa, napríklad pečené mäso, koleno, chrbát, kačica, prasiatko, morčacie mäso a podobne. Vďaka analógovému teplomeru na mäso sa vždy dosiahne jedinečnú konzistencia mäsa. Disponuje veľmi praktickými symbolmi optimálnej teploty pečenia pre konkrétny druh mäsa – teľacie, hovädzie, baranie, bravčové, hydinové. Vyrobený z nerezovej ocele, má veľký, zreteľne viditeľný červený ukazovateľ, široký teplotný rozsah, dlhú sondu. Určený na použitie v rúre na pečenie, pri grilovaní alebo údení mäsa. Dĺžka sondy: 130 mm Priemer sondy: 3,9 mm Teplotný rozsah: 0 – 120 °C Celkové rozmery (ØxD): 54 x 140 mm Hmotnosť: 30 gDodatočné parametre
Kategória: | Příslušenství pro grilování |
---|---|
Hmotnosť: | 0.1 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár